e
Banner

Etiketler: dr. kayıhan ö. turan



KeyLine ‘Kuşak ve Yol’da aktör olmaya şimdiden hazır


Yayın: 26-08-2019
Kategori: Lojistik

Bu yıl 10. yılını kutlayan KeyLine, 170 milyon ton ticareti, 4.5 milyar nüfusu, 60 ülkeyi etkileyecek ve yeniçağı şekillendirecek Kuşak ve Yol Projesi’nde (Belt and Road Initiative – BRI) aktif olarak rol almaya hazırlanıyor. Bugün Çin – Avrupa hattında kapıdan – kapıya 22-25 günlük transit süreyle hizmet ürettiklerini belirten Dr. Kayıhan Ö. Turan, Çin – Türkiye arasında başlayacak kesintisiz ve düzenli taşımalarda da aktif olarak rol almayı hedeflediklerini söylüyor. 




KeyLine ‘Kuşak ve Yol’da iş hacmini artırıyor



170 milyon ton ticareti, 4.5 milyar nüfusu, 60 ülkeyi etkileyecek ve yeniçağı şekillendirecek Kuşak ve Yol Projesi’nde (Belt and Road Initiative – BRI) 2019 yılında ilk taşımalarını gerçekleştiren KeyLine, bu yılda kapıdan kapıya 22 gün gibi oldukça kısa bir sürede Shenzen-Tianjin adreslerinden aldığı yükleri Zhengzhou-  Liege/Genk terminalleri arasında demiryolu ile taşıyor ve Fransa Paris civarında nihai adresine teslim ediyor. Şirket ayrıca Xi’an – Köseköy arasında taşıma yapmaya hazırlanıyor. 




‘Geçmişten Geleceğe’ ekibi UTİKAD Yönetimine Talip


Yayın: 29-09-2020
Kategori: Lojistik

Kasım ayı sonunda yapılması planlanan UTİKAD 38. Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda yönetime talip olan ‘Geçmişten Geleceğe’ ekibi UTİKAD tarihinde bir ilki gerçekleştiriyor. Tüm lojistik hizmetleri temsil eden firmaların bir araya gelerek oluşturduğu yapılanma adına konuşan Dr. Kayıhan Özdemir Turan, bugüne kadar yapılanların değerini bildiklerini ifade ederek UTİKAD’ı ve lojistik sektörünü daha yükseklere çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.




Lojistik sektöründe hedef 100 milyar doları aşmak


Yayın: 16-10-2020
Kategori: Lojistik

UTİKAD 38. Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda yönetime aday olan “Geçmişten Geleceğe” ekibi, seçildikleri takdirde hayata geçirecekleri projelerini düzenledikleri basın toplantısıyla açıkladı. Dr. Kayıhan Özdemir Turan, ekip adına yaptığı konuşmada, dünya ölçeğinde yapılan çalışmalarda lojistik sektörünün GSYH içerisindeki payının ortalama yüzde 13 olarak kabul edildiğini belirtti.




KeyLine’ın mottosu butik ve sürdürülebilir çözümler



Sektörde 11.  yılını geride bırakan KeyLine, lojistiği oluşturan sekiz öğeyi kapsayan hizmet ağıyla, müşterilerinin beklentilerini karşılayan butik ve sürdürülebilir lojistik hizmetler üretiyor. Dr. Kayıhan Ö. Turan, KeyLine’in müşterileriyle sürdürülebilir ilişkiler kurduğunu ve gücünü de yüksek müşteri memnuniyetinden aldığını söylüyor. 




“Geçmişten Geleceğe UTİKAD” ekibi çalışmalarını açıkladı



UTİKAD 38. Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda yönetime aday olan “Geçmişten Geleceğe UTİKAD” ekibi, mart ayında yapılması beklenen seçim öncesi yayınladığı yeni mektupla bugüne kadar yaptıklarını üyeler ile paylaştı. Ekip adına Dr. Kayıhan Özdemir Turan’ın kaleme aldığı mektupta, göreve gelmeleri halinde hayata geçirilecek yeni yönetim anlayışına da değinildi. Mektupta, “Geçmişten Geleceğe Birlikte El Ele felsefesi ile etik değerler doğrultusunda, bilginin ve tecrübenin paylaşarak çoğalacağına olan inancımızla çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.




KeyLine konteyner krizini demiryoluyla aşıyor


Yayın: 28-07-2021
Kategori: Denizyolu

Çin ithalat taşımalarında önemli oranda artan denizyolu navlunlarının demiryoluna talebi arttırdığını belirten KeyLine Kurucu Ortağı Dr. Kayıhan Ö. Turan, firma olarak son üç yıldır Çin’den Polonya, Çekya, Belçika, Fransa’ya sundukları demiryolu hizmet ağına Temmuz ayında Çin-Slovenya güzergâhını da eklediklerini, 2021 yılı bitmeden Çin-Türkiye hattında da bu hizmeti sunmayı hedeflediklerini söyledi. 




Cumhuriyet değerleri ile hizmet vermeye devam ediyoruz


Yayın: 26-10-2023
Kategori: Lojistik

Dr. Kayıhan Özdemir Turan - KeyLine kurucusu ve Genel Müdürü